484 840 000

Nastavení SMTP serveru u poštovního klienta - Outlook 2007

Tento návod je určen pro uživatele, kteří jsou připojeny se svým PC, nebo notebookem k datové síti PAMICO. Pomocí návodu provedete správné nastavení Vámi používaného poštovního klienta tak, aby z něj bylo možné odesílat emaily.

 

Spusťte Outlook 2007.
Při prvním spuštění se automaticky otevře Nastavení účtu. Pokud k automatickému otevření Nastavení účtu nedojde, postupujte takto:

Na nástrojové liště klikněte na „Nástroje“ a v roletkovém menu zvolte „E-mailové účty…“

 

V nově otevřeném okně zvolte Přidat nový e-mailový účet a klikněte na tlačítko „Další“

 

V následujícím okně zvolte „Typ serveru“. U většiny e-mailových účtů se volí typ POP3. Následně klikněte na tlačítko „Další“.

 

Vyplňte Informace o uživateli. Do kolonky Jméno vyplňte jméno, které bude uvedeno při odesílání e-mailů, do kolonky E-mailová adresa vyplňte svojí e-mailovou adresu.

Vyplňte Přihlašovací informace k Vašemu e-mailovému účtu. Uživatelské jméno účtu (nejčastěji část e-mailové adresy před znakem zavináče) a Heslo k Vašemu e-mailovému účtu.

Vyplňte Informace o serveru. Do kolonky „Server příchozí pošty“ vyplňte POP3 Vašeho zřizovatele e-mailové schránky (např. pro Seznam.cz je to: pop3.seznam.cz). Do kolonky Název serveru odchozí pošty vyplňte: smtp.pamico-czech.cz

POZOR: políčko Odchozí Přihlašovat se zabezpečeným ověřováním hesla (SPA) ponechte nezaškrtnuté.

Nyní klikněte na tlačítko „Další“.

 

Tímto je Váš e-mailový účet nastaven a připraven pro použití v prostředí e-mailového klienta MS Outlook 2007. Klikněte na tlačítko „Dokončit“.

 


Zákaznický servis

Neváhejte a volejte:

484 840 000
772 720 000